Premiere med bandet mitt!

Torsdag den 16 november klokka 19.30 har jeg min første opptreden med bandet mitt.
Vi spiller Joni Mitchell låter som jeg har gjendiktet til norsk.

Akerposten skriver:

BOGSTAD: – Torsdag kveld blir en festaften. Da samles musikk- og revyglade Røabeboere på Bogstad Country House, enten for å spille, synge, lytte eller rett og slett ha en trivelig aften i nærmiljøet. Vi får smakebiter av ulike musikalske sjangre, og pauser mellom innslagene slik at det blir mulighet for å slå av en prat med naboer og kjente, sier styreleder i Røa Revy- og TeaterSkap, Christine Wehler Knudtzon.

Programmet
På programmet står Karoline Herlofsen, som har oversatt flere av Joni Michells sanger til norsk og inntar scenen med bandet sitt, Bjarte Rimehaug, Piano / Gaute Tinnes-Rimehaug, Trommer og Martin Morland, Kontrabass

– Jeg har tilbrakt år med å lytte, oversette, og justere i et forsøk på å yte rettferdighet til disse ikoniske låtene. Jeg forsøker å gjenfortelle historien i norsk kontekst og språkdrakt. Jeg stiller meg alltid spørsmålet, hvordan ville Joni bruke det norske språket for å utrykke historiene Joni forteller på engelsk, sier Herlofsen til Akersposten.

Les mer her:
http://akersposten.no/nyheter/roa-revy-og-teaterskap-arrangerer-festkonsert-pa-golfklubben/19.1656