Endelig er Molly og Partner klare med hørespill

Foto: Sigrid Anna Eggen

Kjære venner.

Endelig er Molly og Partner (Marianne Krogness og jeg) klare med hørespill på P1(Barnetimen) hver kveld neste uke (fra og med i morgen altså)

De to virrete vennene Molly og Partner bor i et hull i veggen. De har ikke penger, men et hemmelig hull i hullet i veggen hvor det kommer ut godteri hver dag. Dette bruker de til å bytte til seg alt de trenger; Åtte nonstop mot kinobilletter, Kong Håkon mot to rosa støvletter, eller tre tyrkisk pepper mot et lammelår med kantareller.

Molly og Partner sier selv i en egen pressmelding: – Vi har endelig latt oss overtale av NRK til å lage humoristiske hørespill til glede for hele familien. Etter vanskelige forhandlinger og utallige forsøk på bestikkelser, er vi nå klare for eteren hver eneste dag i uke 24 mellom kl 18.30 og 19.00.

Det var to poser seigdamer, fire sure skrikerunger og tolv meter lakrislisser som tilslutt ble avgjørende for at vi, altså Molly og Partner, nå slipper den Norske befolkning inn i det hemmelige hullet i veggen.

Vennligere hilsen skal du lete lenge etter.

Ærbødigst,
Molly og Partner (eller som det står i selvangivelsen: Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.